SAMSUN / ÇARŞAMBA - Çarşamba Fen Lisesi

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gonca Keskin'in Polonyalı ortakla kuruculuğunu yapmış olduğu  'Bridging the Past Present and Future' adlı eTwinning projesi  9 yerli ve 7 yabancı (Polonya, İspanya, Itayla,Macaristan,Ukrayna)  ortak yürütülmüş ve 6 ay süren verimli çalışmalar ardından sona ermiştir.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gonca Keskin'in Hırvatistan ortakla kuruculuğunu yapmış olduğu Youth in Action for SDGs eTwinning projesinde on yerli ve  Italya Fransa İspanya Macaristan Hırvatistan ülkelerinden 10 yabancı ortak işbirliği yapmıştır.

May

Okulumuz İngilizce öğretmeni Gonca KESKİN'in Polonyalı ortakla kurduğu A Taste of Culture eTwinning projesinde iki yerli ve  Polonya Italya Ürdün Romaya Portekiz Fransa Hırvatistan olmak üzere pek çok farklı Avrupalı ortak birlikte çalışmıştır.

Nis

Okulumuzun; Romanya, İtalya, Bulgaristan ve Litvanya ile birlikte yürüttüğü Tolerance and Equality Promotes Kindness  adlı Erasmus+ KA229 projemizin ilk hareketliliği Romanya'nın Yaş kentine gerçekleştirildi.